ЗА НАС

На първо място са ДЕЦАТА!

С тази идея още през 2002 година създадохме клуб „МИКИ МАУС” – за да отговорим на развиващите се тенденции в сферата на детските забавления, обучение, възпитание и …. ОБЩУВАНЕТО С ДЕЦАТА.

Обществото ни търпи ежедневни промени и децата ни израстват с нови интереси, желания и мечти. Успехът на „МИКИ МАУС” се дължи на способността ни първи да улавяме пулса на времето. През годините успяваме да отговорим подходящо на детските желания като даряваме на децата възможност да бъдат усмихнати и креативни.

С разбиране и индивидуален подход нашите аниматори вникват в детската душа и успяват да предложат на всеки малчуган възможност за развитие на личните качества и усвояване на нови познания. Да създават самочувствие и радост у децата.

Заедно с хилядите децата, които за 20 години се смяха, играха и духаха свещички порасна и “МИКИ МАУС”. 
Ние сме тези, които започнаха първи и създават тенденциите за детско забавление и възпитание. И продължаваме да сме първи – с висок професионализъм, богат опит и творчески подход развиваме ИЗКУСТВОТО да правим ДЕЦАТА ЩАСТЛИВИ. 

Дългогодишния си успех дължим на вашето доверие! Дългогодишния си успех измерваме с хиляди блестящи детски погледи и споделени усмивки!

Ето това предлагаме ………. чудесно парти организирано перфектно……

  • детски рожден ден
  • имен ден
  • прощъпулник
  • погача, питка
  • кръщене
  • коледно парти
  • тематични партита
Научете повече за нас
можем да направим парти по Ваша идея

Можем да направим парти и по ваша идея!

Ако Ви посрещнат и обслужат неучтиво и без усмивка, ако не сте доволни – МОЛЯ КАЖЕТЕ НИ! Ако сте доволни – кажете на вашите приятели!

Ще се радваме, ако се върнете отново при нас!

ДЕТСКИ КЛУБ “МИКИ МАУС”

Първият клуб в София, който подари на родителите възможност за малко свободно време похарчено за себе си, за глътка кафе изпито на спокойствие, за едно чудесно парти организирано перфектно…

ДЕТСКИ КЛУБ "МИКИ МАУС" - Люлин

ж.к. Люлин 10

Просторни, модерни, цветни! Оборудвани със съоръжения тип “Джунгла”, батути, детски кътове! Истинска дискотека със специални ефекти! Караоке и сцена за изяви! За по-големите “Игрална зала”- билярд, джаги, аерохокей…..и още изненади! Просторни и модерни кафета за родителите. Климатици!

Партньори

торти Skyline
Лагуна

ГАЛЕРИЯТА НА МИКИ МАУС

ПОСЕТИ ДЕТСКИЯ КЛУБ